Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Meksika, Endonezya, Güney Kore ve Avustralyalı mevkidaşlarıyla video konferans aracılıyla görüştü.
Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya’nın (MIKTA) Kadından Sorumlu Bakanlar Diyaloğu Toplantısı’nı video konferans yöntemiyle yaptıklarını belirterek toplantıda Kovid-19 ile mücadelede kadınların rolünü ele aldıklarını bildirdi.
Selçuk, toplantıda Türkiye’nin salgınla başarılı mücadelesini ve tecrübelerini de katılımcılarla paylaştığını kaydetti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Özcan Yıldırım
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
4
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
5
ABD’nin İran’ı kuşatan askeri yığınağını Çin ifşa etti! Konum değiştirmişler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.