Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube hesabından yayınladığı video serisinin yedincisinde Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım‘ı hedef aldı.
ARKASINDAKİ TABLO DİKKAT ÇEKTİ
Dubai’de olduğu bilinen Peker’in çekimleri gerçekleştirdiği odada değil, bir toplantı odasında olduğu görüldü. Peker’in arkasında bulunan yazı tahtasını üzerindeki “İran, Mersin, Sabiha Gökçen” yazıları ve tahtanın önündeki “Her Şey Seninle Başlar”, “Hz. Ali” ve Dostoyevski’nin “Ezilmiş ve Aşağılanmışlar” eserleri de dikkatlerden kaçmadı.
“BENİ BUNLARI AÇIKLAMAK ZORUNDA BIRAKMA”
Peker, arkasındaki tabloyu göstererek, “Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuku okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım” ifadelerine yer verdi.
TWİTTER’DA TT OLDU
Peker’in iddiaları üzerine ‘Binali Yıldırım’ etiketi Twitter’da TT oldu.
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
4
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
5
ABD’nin İran’ı kuşatan askeri yığınağını Çin ifşa etti! Konum değiştirmişler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.