Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Akar beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile Eruh ilçesindeki 3. Komando Tugay Komutan Yardımcılığına ziyaret gerçekleştirdi.
Buradaki askerlerle ramazan ayının son iftarını yapan Orgeneral Akar ve zor komutanları, personelin bayramını kutladı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, iftar sonrası personele hitabında, Siirt Herekol Dağı’nda, Bestler-Dereler bölgelerinde çok etkili ve sonuç alıcı operasyonların icra edildiğini ve edilmeye devam edileceğini belirtti.
Akar, bölücü terör örgütü ile mücadelede kahramanlıklarından dolayı personele teşekkür ederek, bu kutsal mücadelenin ulu Türk milletinden aldıkları zor ve devletin verdiği destekle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar aka bir azim, kararlılık ve inançla kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etti.
.fr{ float:right; } .vidyorum{ padding-top:0px; margin-top:-20px; font-size:10px; font-weight: normal; } .testimonial-content{ padding:6px 10px 6px 10px; } .yrmBslk{ width:75px; color:#990000; overflow: hidden; float:left; } .testimonial-user{ display:none; width:75px; color:#990000; overflow: hidden; margin-top:5px; } .vybaslik{ color: #3f5fbf; font-weight: bold; } function videoYonlendir(id){ window.open(“http://videonuz.ensonhaber.com/y/” id); }
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
4
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
5
ABD’nin İran’ı kuşatan askeri yığınağını Çin ifşa etti! Konum değiştirmişler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.