Uludağ’ın zirvesindeki Kilimli Göl kıyısında kamp kuran Uygun ailesinin çocukları Burak, bugün öğle saatlerinde serinlemek için suya girdi.
SUDAN ÇIKAMADI
Yüzme bilmeyen Burak Uygun, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bölgedeki Gözede Köyü sakinlerinden İbrahim Doğan ve yanındaki bir arkadaşı, durumu fark edip göle atladı. Burak Uygun’u kıyıya ulaştıran iki arkadaştan İbrahim Doğan, sudan çıkmayı başaramadı.
BALIK ADAMLAR OLAY YERİNE GELDİ
Kaybolan Doğan’ın kurtarılması için jandarmadan yardım istendi. Bunun üzerine olay yerine JAK’ın yanı sıra Bursa’dan gelen AFAD, NAK, BUDAK ve Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı iki dalgıç polis sevk edildi.
Dalgıç polisler, yapılan çalışmalar sonucu İbdahim Doğan’ın cesedine ulaşıp, sudan çıkardı. İbdahim Doğan’ın cesedi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Burak Uygun’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
.fr{ float:right; } .vidyorum{ padding-top:0px; margin-top:-20px; font-size:10px; font-weight: normal; } .testimonial-content{ padding:6px 10px 6px 10px; } .yrmBslk{ width:75px; color:#990000; overflow: hidden; float:left; } .testimonial-user{ display:none; width:75px; color:#990000; overflow: hidden; margin-top:5px; } .vybaslik{ color: #3f5fbf; font-weight: bold; } function videoYonlendir(id){ window.open(“http://videonuz.ensonhaber.com/y/” id); }
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
4
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
5
ABD’nin İran’ı kuşatan askeri yığınağını Çin ifşa etti! Konum değiştirmişler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.