SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus mevkidaşı Putin’le görüştü. Görüşmede Afrin ve İdlib konuları ele alındı. Erdoğan, YPG-Esad anlaşmasına ilişkin Putin’e, “Suriye rejimi bu yola girerse sonuçları olur” uyarısında bulundu.
Son dakika haberi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İki liderin görüşmesinde Afrin ve İdlib konuları ele alındı. İdlib’de Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde yeni gözlem noktaları oluşturma süreciyle ilgili meselelere değinildi.
Erdoğan, YPG-Esad anlaşmasına ilişkin Putin’e, “Suriye rejimi bu yola girerse sonuçları olur” uyarısında bulundu. Ankara YPG-Esad anlaşması iddiasını teyide muhtaç olarak değerlendiriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Erdoğan’ın Putin’e, Zeytin Dalı Harekatı’nın planlandığı gibi devam edeceğini söylediği aktarıldı.
Erdoğan ile Putin’in telefon görüşmesinde, terörle mücadele konusunda işbirliği ve eş güdüm içinde hareket etmeyi sürdürme kararlılığı teyit edildi.
Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
4
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.