Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan gazileri ziyaret etti.
Bakan Demircan, hastanelerde hayati tehlikesi olan yaralı bulunmadığını açıkladı.
“Az önce yaralılarımızı ziyaret ettik. Moralleri çok düzgün, çok güzel bir bakım görüyorlar. Hayati tehlikesi olan şu an için yok.”
Demircan, hastane yönetiminden yaralıların durumları ile ilgili bilgi aldı.
“Türkiye’ye bugüne kadar gelen 130 tane yaralımız var. 11 tanesi burada. Yalnız bu 130 yaralının 82 tanesi taburcu oldu. Ayakta kısa süreli tedaviye durumları iyileşip taburcu edildi.”
Bakan Demircan, Sağlık Bakanlığı’nın Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili tüm hazırlıkları yaptığını söyledi.
“Bölgedeki her türlü takviye yapıldı. Ne personel ne donanım açısından bir sıkıntı yok. Uçak ambulansımız bölgede, helikopterlerimiz yine bölgede ulaşımdan tutun tedavi bakıma kadar hiçbir eksiğimiz yok. Türkiye zaten böyle bir durumu çok rahat karşılayabilecek imkanlara sahip.”
Kaynak: TRT Haber
EĞİTİM
19 Temmuz 2026GÜNDEM
19 Temmuz 2026SPOR
19 Temmuz 2026SPOR
19 Temmuz 2026EĞİTİM
19 Temmuz 2026GÜNDEM
19 Temmuz 2026SPOR
19 Temmuz 2026
1
Bulgaristan’da nüfus alarmı: Eve dönene binlerce Euro’luk destek
11430 kez okundu
2
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7651 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
4703 kez okundu
4
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4601 kez okundu
5
Yemen açıklarında göçmen teknesi battı: En az 54 ölü
3714 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.